Fotografering av sin egen inredning

Att bygga saker bara för att sen kunna fotografera dem. För att de är fina att kolla på och för attman vill dela med sig av dem till andra också. Det är samma om man är väldigt stolt över sitt hus, designen och inredningen, att man gärna vill fotografera och visa upp det. Så har jag inte tyckt tidigare, men i vårt nya hus i Södertälje, efter att vi fick hjälp med renoveringen från Darilino Byggs byggföretag så kommer jag faktiskt på mig själv med att ta lite bilder då och då.

Inte för att jag håller på och ändrar i inredningen så att det finns något nytt att ta kort på. Inredningen är ungefär densamma och planlösningen vi fick hjälp med att fixa från byggföretaget i Södertälje är densamma också. Ingen förändring där. Men ljuset kan skifta. På morgonen när solen skiner in fint genom fönsterrutorna eller på kvällen när det börjar att skymma. När man har ljus tända eller när jag pysslar med något och vill få en bild på helheten i det rum jag pysslar.

Tycker det är kul att ha bilderna. Inte för att jag värst ofta sitter och kollar igenom de bilderna på hur det ser ut hemma hos mig men jag tycker ändå väldigt bra om att ha dem kvar. Tycker att det kan vara charmigt att kolla tillbaka på någon annan gång, när man har flyttat och bor någon annanstans i framtiden eller för att ladda upp på webben eller sociala medier för att visa andra.

Efter att de från Darilino Bygg i Södertälje och personalen där från deras byggföretag var här och hjälpte oss så förstår jag plötsligt varför folk vill fotografera i sina hem, något jag inte riktigt förstod mig på tidigare.