Fotosessioner och snygga naglar från Libra Nails

När man ska ta professionella bilder som man vill sätta upp så är det viktigt att man ser till att tänka igenom allting väldigt noga. Det gäller bland annat kläder och smink och sådant, men det är saker som man sällan glömmer. Att fixa naglarna innan en fotosession, på exempelvis Libra Nails, är dock ganska många som inte tänker på och som de glömmer tills i sista minuten när de står där och inser att de nog borde göra någonting åt det. Det man kan göra är att helt enkelt se till att boka tid för att göra en nagelförlängning eftersom det är någonting som man kan tjäna ganska bra på. Tycker dessutom att jag kan känna mig ganska trygg om jag ser till att göra en nagelförlängning och se till att det ordnas till den grad som behövs.

När jag skulle fotograferas så gick jag till Libra Nails innan och gjorde en nagelförlängning. Fick väldigt snygga naglar och det gjorde att jag inte hade några som helst problem med att visa upp naglarna och händerna på bilderna. Annat hade det varit om jag inte hade gjort naglarna, för då har jag nog undvikit att visa upp naglarna.

Efter att jag hade varit på Libra Nails och gjort en förlängning så blev jag ganska fast. Måste erkänna att jag föll för det ganska hårt och tyckte att det var så snyggt att jag har fortsatt att gå dit nu efteråt också. Tycker nog att det har sina fördelar och tror faktiskt att jag kan tjäna på det.