Kombinationen bygg och fotografering

Att kombinera arbetet på en byggfirma som RV Bygg och Fastighetsservice och att fotografera, det är det nog inte så många som gör. Eller idag kan det nog i och för sig vara ganska många som fotograferar. Jag tror att det är fler som tar bilder men att de flesta gör det med mobilen och att det är färre som gör det professionellt med riktiga systemkameror och bildredigeringsprogram som ger riktigt snygga bilder. Istället blir det någonting där mitt emellan, varken det ena eller det andra.

Jag tycker att RV Bygg och Fastighetsservice har varit en väldigt bra byggfirma och de tycker jag om. Brukar rekommendera dem direkt när jag hör någon som pratar om att de ska renovera eller göra om hemma, just för att jag vet att de är bra.

Kanske fick jag det att låta lite missvisande där i början av meddelandet där nu, med att säga att jag jobbar med både bygg och fotografering. Det gör jag inte, inte nu längre. Har gjort det innan men nu är jag som alla ni andra och en av de som anlitar RV Bygg och Fastighetsservice istället för att vara de där som bygger.

Fotografering är dock någonting som jag absolut har fortsatt med efter jobbet på byggfirman. Och det är något som är väldigt mycket mer kreativt och avslappnande. Skulle inte tacka nej till att jobba på en byggfirma igen om jag fick erbjudandet men jag skulle samtidigt inte söka ett jobb där annars. För som det ser ut nu så trivs jag bra med att bara jobba med fotografering och som fotograf.