Redigera bilder eller städa – vad väljer man

Man kan tycka att bara för att man jobbar som fotograf och är hemma mycket och jobbar hemifrån mest hela tiden så skulle man även ha tid för att städa, men så är inte fallet, åtminstone inte för mig. Jag är ofta ute och fotograferar och när jag är inne så sitter jag och redigerar bilderna och det tar ofta betydligt längre tid än vad man kan tänka sig att det gör.

Därför har jag valt att ta hjälp av en städfirma. Tycker att det underlättar väldigt att ha dem som kommer hem och städar åt mig, så att jag kan sitta o och redigera bilderna som jag tagit och så kan de från städfirman, Cedra Städ, damma och dammsuga runt omkring mig. Det fungerar bra och jag tycker absolut att det är värt det. Så snabbt som de ändå städar, där det skulle ta dubbelt så lång tid om jag försökte mig på att göra det på egen hand, så tycker jag att det är värt att lägga ner ännu mer pengar också. Så även om Cedra Städ skulle höja priserna för sina städtjänster så skulle jag fortfarande välja att anlita dem. Tycker att de är så pass bra på det de gör och att det verkligen gör skillnad i resultatet.

Varför städa själv när man kan få hjälp av en städfirma och varför ta hjälp av vilken städfirma som helst när man kan få hjälp från Cedra Städ. Så hinner jag med att fotografera och redigera bilderna istället, väldigt smidigt och bra.