Ska sälja bilen

Ska sälja bilen. Tycker väldigt bra om den och det är smidigt när man ska åka längre sträckor men då funkar det faktiskt nästan lika bra med tåg eller buss. Eller så kan man samåka med någon annan som har bil och dela på bensinen. Att bo i stan och ha bil är inte alls så fördelaktigt, inte i en storstad där det går både bussar och spårvagnar i stort sett hela tiden och där bilägandet bara blir någonting som är onödigt dyrt. Det är inte bara skatt och försäkring utan även parkering och bilvård – helt enkelt väldigt många olika saker som spelar in och som kostar mycket.

För att kunna få så mycket pengar som möjligt nu när jag ska sälja den så tog jag faktiskt med den till Team Bil5an AB och lämnade in den på bilvård och helrekonditionering för att den verkligen ska vara skinande och fläckfri och se fin ut. Så att den är i bästa möjliga skick när jag tar kort på den och laddar upp det. Tänker att jag bara ska ta och ladda upp bilderna på blocket och kanske några andra sidor också och se om jag får någon som betalar bra för den. Hoppas på det. Vore skönt att kunna få in lite extra pengar också, för som det är nu så känns det så himla onödigt att bara fortsätta ha kvar bilen och gå med dessa ständiga förluster på den varje månad. Då kan den göra större nytta för någon annan istället.

Men ja, bilvård på Team Bil5an AB var det första jag gjorde för att bilen skulle bli redo för fotograferingen för att få bilder som visar upp den från bästa möjliga sida.