Skönhetsbehandlingar och fotograferingssessioner

Har börjat hitta tillbaka till mitt stora fotograferingsintresse nu och framförallt av att ta porträttbilder. Innan så tog jag väldigt mycket bilder och till och med vissa betaljobb också. Nu det senaste så har det dock blivit så att jag främst har tagit kort på mig själv. Men jag har haft så fruktansvärt dålig hud det senaste så har faktiskt gjort så att jag har bokat tid på en skönhetssalong här på Hässleholm och tänker att jag ska gå och få en ansiktsbehandling. Tror att finnarna som har börjat komma upp beror på stress och jag ringde och pratade om det med de på ADlinas salong och utifrån vad de sa så trodde de att det skulle kunna räcka med ett besök på skönhetssalongen för att fixa det. Så for hoppas på att de har rätt med det.

Det vore nog ganska skönt att få en behandling för att få lite avslappning också, det vore skönt. Bara sitta där och blunda, nästan somna i stolen på skönhetssalongen medan de behandlar och masserar ansiktet, tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. De på ADlinas salong hade inte så farliga priser på sina behandlingar heller, så tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. Håller tummarna för det.

Tänker att om jag kan få lite bättre hud så kommer det att bli roligare att vara med på bilder och fotografier också, för att man känner sig bättre och har mer självförtroende och därför blir det roligare att ha bilderna sen. För även om det bara gäller bilder som man själv har så är det roligare m man tycker att man ser bra ut på dem och de är snygga.

Får se om det räcker med ett besök på ADlinas salongs skönhetssalong eller om det kommer att behövas flera för att bli bra.